Téma: Kalandorkrónikák

A lapozgatós kalandjáték sorozat, a Kalandorkrónikák témája. A sorozat első két kötete Indira Mylestól A Viharfaló titka és Shane Carrsontól a Kígyófészek már meg is jelent. A sorozatról bővebben a http://kalandorkronikak.deltavision.hu oldalon olvashattok.

"Itt vagyok, mint egy százszor elhajított kő."

 

Hozzászólás: Kalandorkrónikák

Sziasztok!

Kérdéseim:

- A Kalandorkrónikák aloldal is átalakul az új honlaprendszernek megfelelően?
- Fel lehetne tenni egy letölthető kalandlapot (ha A4-es, akkor akár egy kis segédlettel is)?
- Mi lesz és mikor jön a következő kötet? Ugye nem városban nyomozós lesz? smile

Marcus

 

Hozzászólás: Kalandorkrónikák

Lesz még valaha is új Kalandorkrónikák-könyv, vagy már végleg le lett húzva a roló?

 

Hozzászólás: Kalandorkrónikák

Üdv!

Engem is a kalandkrónikák újabb kötete érdekelne! Mikor várható a legújabb rész? A Viharfaló titkát kiolvastam, a Kígyófészek még hátra van. Nekem nagyon tetszett az első kötet, remélem a többi is ilyen jó lesz. Kár, hogy tele vannak hibákkal, melyek nem olyan borzalmasak annak, aki már több lapozgatós könyvet is olvasott, de azért kihagyni, hogy mikor melyik fegyver mit sebez, vagy a méreg mennyit von le, esetleg a mellvért miben befolyásolja a karakter tulajdonságait... ezek kicsit béna dolgok. A sztori viszont jó, a nyelvezettel sem volt semmi kivetnivalóm. Szóval várom a következő részeket, még jobb kivitelezésben!

 

Hozzászólás: Kalandorkrónikák

Kamo írta:

Engem is a kalandkrónikák újabb kötete érdekelne!

A közeljövőben érkezik a következő kötet, de pontos megjelenési dátumot egyelőre nem tudunk.

"Itt vagyok, mint egy százszor elhajított kő."

 

Hozzászólás: Kalandorkrónikák

Nagyon köszönöm a gyors választ, Gambit!
Kérdésem az volna, hogy valahol, valamikor adnak-e ki javítást a Viharfalóban benne hagyott hibákra vonatkozóan? (Fentebb írtam, hogy mik ezek.)

 

Hozzászólás: Kalandorkrónikák

Most hogy kijött a Kincsestérkép, újra játszottam az "előzményét" (a Viharfalót) és engem is érdekelne hogy a bőrpáncélhoz, méreghez meg hasonlókhoz vannak-e konkrét szabályok, vannak-e értékeik. Mert ugye az hiányzik.

Ha csak az elsővel játszik az ember, nem is olyan zavaró de így hogy tovább vihetők a cuccok a következő "kalandra", már azért jó lenne valami SFÉ a páncélnak vagy plusz sebzés a mérgezett fegyvernek (ha kínméreg) vagy esetleg VÉ mínusz a vele megsebzett ellennek (ha bódító) vagy valami ilyesmi.

Persze szerintem a tapasztaltabbak nyilván találtak már ki hozzájuk házi szabályokat, de azért a hivatalos errata mégis csak jobb lenne.

Egyébként nagyon jó lett a Kincsestérkép, élvezhető és egész pörgős, sőt, helyenként nagyon is látványos. A választható társak ötlete külön tetszett : )Gratula hozzá!

A következő rész kijön még idén? : )

Cuir an ra ghabhas a’deanam.

 

Hozzászólás: Kalandorkrónikák

Kedves Serun'ri!

Én csak javasolni tudok szabályokat:
- Bőrvért: 1-et ad a Védőértékhez
- Méreg(Kobramarás): Ellenfélnek dobsz Fizikumpróbát, mondjuk 5-ös célszámra (5. szintű méreg), ha elvéti meghal, ha megdobja -2 Fizikum (MAGUS-ban görcs)
- Íj, dobótőr: Fizikumpróba 4-es célszámra, ha sikeres talált, ha nem nem.
- Méregtől óvó főzet: nem hat egy harcban rád a méreg, ha előtte megiszod
- Szerencsetalizmán: a kockadobásod módosíthatod 1-el a neked kedvező irányba, mondjuk háromszor egy könyv alatt.
Én így játszottam. smile
üdv.

 

Hozzászólás: Kalandorkrónikák

Ha megengeditek én is bekapcsolódnék a "rendszerkedésbe" kezdetnek egy fontos (?) kérdéssel elsősorban az alkotóknak és Andrásnak címezve:
Mi lesz az ÜTK elsődleges célja?
- közelíteni a szerepjáték rendszerét a regényekhez, azt többé-kevésbé leképezhetővé tenni - vállalva ezzel azt, hogy valószínűleg több helyen keményen bele kell nyúlni a rendszerbe és az ezáltal h. az ETK "nemesi vére" hogy úgymondjam meghígul/felfrissül?


______________________
Decrease your exam stress by using our latest     70-687    and best quality    70-680 vce    We provide with 100% pass guarantee along with     70-680 braindump    and passguide.

Utoljára Arjumand szerkesztette (2015.02.16. 06:08:26)

Arjumand